avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Certificat urbanism pentru pasune extravilan
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Certificat urbanism pentru pasune extravilan

Bună ziua, aş dori să ştiu în baza carei prevederi legale se poate obţine un certificat de urbansim pentru o suprafaţă de teren păşune aflată în extravilan, în vederea dezmembrării acesteia. De la primărie mi se raspunde că nu este permis acest lucru pt ca pasunile , mai ales in extravilan au un regim juridic strict şi mai mult, dacă ulterior voi schimba destinaţia unuia dintre loturi rezultate în urma dezmembrării, va trebui, sa recuperez aceasta suprafata de păşune, prealabil obţinerii certificatului de urbanism. Vă multumesc !

Alte discuții în legătură

Intabulare extravilan Venetia Venetia Buna ziua, Vreau sa cumpar un teren (4900mp) din care este prins cu o suprafata de 700mp in intravilan din spusele primariei(se poate elibera adeverinta ... (vezi toată discuția)
Dezlipire teren intravilan Marinică Lixandru Marinică Lixandru Bună ziua! Am dezlipit un teren intravilan în 2 loturi, și notarul mi-a cerut Certificat de Urbanism pentru dezmembrare. Acum pot să mai dezlipesc lotul ... (vezi toată discuția)
Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)