avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Ridicare masina parcata neregulamentar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Ridicare masina parcata neregulamentar

A fost ridicata masina parcata regulamentar, in orasul Constanta.
Procesul verbal este intocmit de catre politia locala (Nu a fost nici un reprezentant de la politia rutiera), pe motiv ca am parcat la 1 metru de trecerea de pietoni.

As dori sa fac contestatie deoarece masina nu a fost parcata neregulamentar.

Cum ma sfatuiti sa actionez ?

Multumesc in avans pentru sfaturile date si va doresc o zi buna.
Cel mai recent răspuns: Ofelia Teodorescu , Avocat 18:01, 21 Mai 2014
Luati legatura cu un avocat si formulati plangere contraventionala impotriva procesului-verbal de contraventie in termen de 15 zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicari autoturisme. pot castiga plangerile contraventionale? cristianstefanescu cristianstefanescu Buna ziua Astazi 2 masini mi-au fost ridicate, a mea si a pritenei mele, pe motiv de parcare pe trotuar in sectorul 6 pe str. Calea Apeductului in ... (vezi toată discuția)
Autoturism parcat regulamentar ridicat de politie;instanta respinge contestatia sorin6000 sorin6000 Buna ziua! Autoturismul sotiei mele, parcat regulamentar pe trotuar, pastrand distanta de 1 metru pt circulatia pietonilor, in dreptul indicatorului ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)