avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare destinatie locuinta in spatiu magazin si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare destinatie locuinta in spatiu magazin si spalatorie

Ma intereseaza ca un spatiu care in prezent este locuinta sa cer Primariei schimbarea destinatiei imobilului pentru a deschide o spalatorie auto cu magazin alimentar.
Intrebarea mea este daca pot face acest lucru avand in vedere ca imobilul se afla intr-o zona de locuinte si daca am nevoie de consimtamantul vecinilor in vreun fel.
Cladirea se afla departe de vecinii din stanga-dreapta, are iesire la 2 strazi dar vecinul din fata are spatele casei la distanta mica, 4-5 metri, ne desparte o strada cu sens unic.
A doua intrebare este daca as primi avizul sanitar, dupa Ordinul 119/2014 care zice ca pentru spalatorii ai nevoie de 15 metri pana la fereastra vecinului, iar cel care e aproape de mine nu are fereastra pe spate.
Va cer un sfat si o parere cum ar trebui sa procedez in asemenea caz. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:47, 22 Mai 2014
Spatiul cu destinatia de locuinta se afla la casa sau in imobil de locuit in comun ?
Raspunsul sigur il aflati intreband la Primarie -Serviciul urbanism.
Puteti solicita un certificat de urbanism pentru schimbarea de destinatie din spatiu de locuit in spatiu comercial (spalatorie auto si magazin alimentar)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare schimbare destinatie spatiu URIAS URIAS Buna ziua, Subiectul prezentat de mine este urmatorul: vacinul mea si-a deschis un atelier reparatii Tv in anul 1995, eu fiind de acord cu acest atelier. De ... (vezi toată discuția)
Spatiu comercial Tarana Tarana In cadrul locuintei mele construita cu autorizazie ,doresc sa destinez anumite spatii pentru o activitate comerciala .La cine ma adresez si care este practica ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei locuintei in spatiu comercial efea efea Buna ziua, Va rog sa-mi comunicati ce baza legala a avut vecina mea de a reusit sa-si schimbe locuinta in spatiu comercial, fara acordul meu,eu fiind direct ... (vezi toată discuția)