ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

andreigrigoriu 
	    	Moderator

andreigrigoriu 
	    	Moderator	    

andreigrigoriu, moderator
 andreigrigoriu, moderator 	
			~ final discuție ~
 PaulaGheorghita	                   

Buna ziua,
Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)
	                    PaulaGheorghita	                   

Buna ziua,
Sunt interesata sa achizitionez un apartament scos la licitatie datorita neplatei ratelor la banca (BCR). Licitatia va avea loc pe 11 decembrie, ... (vezi toată discuția)

Justitiarul711	                   

Am depus o oferta de participare la o licitatie in vederea achizitionarii unei locuinte. La data la care urma sa se tina licitatia am fost informat de executor ... (vezi toată discuția)
	                    Justitiarul711	                   

Am depus o oferta de participare la o licitatie in vederea achizitionarii unei locuinte. La data la care urma sa se tina licitatia am fost informat de executor ... (vezi toată discuția)

BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT	                   

Buna ziua
Detin o creanta garantata cu ipoteca imobiliara rang I.
Datorita faptului ca  debitorul nu si-a indeplinit obligatiile de plata am hotarat sa pun ... (vezi toată discuția)
	                    BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT	                   

Buna ziua
Detin o creanta garantata cu ipoteca imobiliara rang I.
Datorita faptului ca  debitorul nu si-a indeplinit obligatiile de plata am hotarat sa pun ... (vezi toată discuția)