avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ordin 1120/2013 - achizitii beneficiari privati - ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ordin 1120/2013 - achizitii beneficiari privati - termen publicare anunt de atribuire

Buna ziua,
Legat de Ordinul 1120/2013, foarte sumar in detalii, am urmatoarea intrebare/speta. Luni s-a semnat un contract de furnizare in urma publicarii pe site a unui anunt. Conform ordinului termenul de publicare a anuntului de atribuire este 5 zile de la semnare... respectiv pana sambata. Anuntul de atribuire l-am publicat luni. Stiu ca in legoslatia nationala cand sunt prezentate termene care se finalizeaza intr-o zi nelucratoare, se prelungeste automat pana la finalul primei zi lucratoare imediate.
Considerati o problema publicarea anuntului in ziua de luni ? Ordinul prevede corectii financiare pentru nepublicarea in termenul ala.
Multumesc frumos
Mihaela
Cel mai recent răspuns: mihaela_faxmedia , utilizator 13:22, 23 Mai 2014
Puteti fii mai explicit, in aceasi luni ati publicat anuntul in care s-a semnat contractul, sau lunea urmatoare?
Potrivit Codului de procedura civila
Art. 101
Termenele se inteleg pe zile libere, neintrand in socoteala nici ziua cand a inceput, nici ziua cand s-a sfarsit termenul.
Termenele statornicite pe ore incep sa curga de la miezul noptii zilei urmatoare.
Termenele statornicite pe ani, luni sau saptamani se sfarsesc in ziua anului, lunii sau saptamanii corespunzatoare zilei de plecare.
Termenul care, incepand la 29, 30 sau 31 ale lunii, se sfarseste intr-o luna care nu are o asemenea zi, se va socoti implinit in ziua cea din urma a lunii.
Termenul care se sfarseste intr-o zi de sarbatoare legala, sau cand serviciul este suspendat, se va prelungi pana la sfarsitul primei zile de lucru urmatoare.
Ultima modificare: Vineri, 23 Mai 2014
COSMIC 2078, Consilier juridic
Contractul s-a semnat in 28.04.2014. Am publicat anuntul de atribuire in data de 05.05.2014. in prima luni reprezentand prima zi lucratoare dupa sambata care reprezenta finalul termenului impus prin Ordinul 1120/2013.
Multumesc frumos :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termenul pt contestatie? goldfish goldfish termenul pt. contestarea unui proces verbal de contraventie, de 15 zile, curge din ziua incheierii sau ziua urmatoare, se tine cont si de zilele de sambata si ... (vezi toată discuția)
Termen de apel sau recurs sperantagabi sperantagabi la termenul de 30 de zile pentru un apel se calculea zile calendaristice sau zile lucratoare fara sinbata si dumineca ,Va multumesc! (vezi toată discuția)
Termen declarare/depunere recurs in civil tudorioan tudorioan O cerere de ordonanta presedintiala pentru reincredintare minor, respinsa la instanta fondului cu recurs in termen de 5 zile de la pronuntare... Cand incepe sa ... (vezi toată discuția)