Buna ziua!Am si eu o intrebare:in situatia in care mama gravida si minora(17 ani si 5 luni) refuza sa fie trecuta pe certificatul de nastere constatator al copilului,iar tatal este major si recunoaste copilul,in locul mamei minore poate fi trecuta sotia legitima a tatalui?Si daca puteti sa-mi spuneti daca exista repercursiuni!
Va multumesc!
multumesc.In cazul acesta,daca tatal recunoaste copilul si mama minora este trecuta pe cerificatul de nastere,copilul poate fi luat de tata si sotia acestuia sa-l creasca?mama minora sau parintii acesteia mai trebuie sa dea vreo declaratie in acest sens?
Da , de acord pt adoptie, daca sotia vrea sa il adopte.
daca vreti, dati mai multe detalii despre situatie..
daca nu a vrut sa fie mama, de ce l-a conceput ?
barbatul major a avut o relatie cu minora(el nestiind acest lucru) in urma careia a rezultat acest copil!Ce risca barbatul major daca el recunoaste acest copil?Repet,el nu stia ca este minora!Sotia barbatului este dispusa sa adopte acest copil!
Recunoastere copil
craciun15
daca un barbat a facut un copil cu sotia altui barbat, nu l-a recunoscut la nastere, ce sanse mai are sa poata recunoaste copilul, mai ales ca tatal care l-a ... (vezi toată discuția)