avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Emitere factura pt. servicii turism/apartament ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Emitere factura pt. servicii turism/apartament inchiriat

Buna ziua, o pers.fizica proprietar de apartament a incheiat un contract de prestari servicii cu o firma pt. administrarea imobilului de catre firma, in vederea inchirierii acestuia cu ziua la turisti. Deci firma se ocupa sa gaseasca clienti si incaseaza chiria din care isi opreste un comision, apoi vireaza restul catre proprietar. Firma are un POS pt. plata cu cardul. Intrebare - ce factura poate elibera firma catre clienti, in conditiile in care apartamentul nu functioneaza ca o unitate de cazare autorizata de Ministerul Turismului. Ce scrie in factura? servicii cazare? se poate? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Casa de marcat si factura pentru inchiriere cameră în scop turistic? CapyBara CapyBara Bună ziua! Închiriez un apartament cu 1 cameră în scop turistic și as vrea sa știu dacă în calitate de persoana fizica neinregistrata la registrul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 informatii. detin ... dsubti dsubti Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine cu 2 informatii. Detin o firma a carei activitate este inchirierea unui apartament in regim turistic. Pentru aceasta ... (vezi toată discuția)
Tva cazare mihaela-cristina mihaela-cristina Buna ziua, Va scriu in legatura cu o firma specializata in organizare evenimente de afaceri, care NU este autorizata ca agentie de turism, dar desfasoara ... (vezi toată discuția)