avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocat, urgent
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocat, urgent

Caut un avocat care, Pro Bono, sa introduca o contestatie la Tribunalul Bucuresti. Este vorba de un moldovean necajit, lucreza doar el si intretine sotia si doi copii mici. Acestuia i-a fost refuzata cererea de cetatenie din cauza unui furt minor (trei gaini) pe cand avea 19 ani... intre timp a fost reabilitat, dar comisia nu a tinut cont de asta. puteti sa-mi scrieti pa mail: const_be arobase yahoo.fr
Cu multumiri
PS scuze pt eroarea din titlu, dar nu mai pot s-o corectez
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Mai 2014
const_be, utilizator

Alte discuții în legătură

Contestatie impotriva deciziei privind recalcularea pensiei de serviciu Atonn Atonn Buna ziua, Cerandu-mi scuze pentru deranj, indraznesc sa va adresez cateva intrebari legate de intocmirea unei contestatii la decizia de recalculare a ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de concediere mihailcostache mihailcostache Buna seara, V-as ruga sa-mi spune-ti si mie daca , decizia care mi-a fost data , de angajator este completa, eu cred ca este nula din start , numai pt. ... (vezi toată discuția)
Incheiere sau sentinta Just-drept Just-drept Hotararea data de judecatorul de camera preliminara in baza art. 341, alin. 6 - Cod Pr. pen. este Incheiere penala sau Sentinta penala? (vezi toată discuția)