Buna ziua. va rog sa ma ajutati sa imi spuneti ce ar trebui sa fac. Sunt casatorit si avem o fetita minora de 2 ani relatia nu merge in conditi bune si am decis sa divortez,imi doresc ca minora sa creasca in conditi bune favorabile unui copil sa se dezvolte normal. conditi pe care le pot oferi. Doar eu lucrez nu si sotia. Financiar nu ar putea sa ofere nimic fetitei, nu a lucrat niciodata si nu lucreaza nici in prezent. iar conditile locative nu sunt foarte bune. Dupa divort se poate sa am custodia minorei? Multumesc
Da sunt inregistrari in care ameninta ca omoara fata, ca ai da pastile sa bea si multe alte astfel de lucruri. Nu vrea sa auda de divort si nici de a ma lasa sa vad fata repeta tot timpul acelas lucru daca plec omoara fata.
Unde e copilul de nu va lasa sa il vedeti ?
Unde ati locui dupa divort si cine ar ingriji copilul?Ar avea cine sa va ajute ?
Puteti pleca cu tot cu copil si sa cereti in instanta pe calea ordonantei presedintiale ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs pe perioada procesului de divort. Mergeti inainte de a pleca la un avocat cu ce probe ziceti ca aveti, va poate sfatui eficient. Nu e tocmai usor ca un copil de 2 ani sa fie lasat sa stea cu tatal.
cine se ocupa de copil acum?
i-a facut rau (intentionat sau prin neglijenta) vreodata?
in principiu, pentru un copil atat de mic, daca dvs lucrati si ea se ocupa de copil cat dvs sunteti la munca ... domiciliul se va stabili la mama.