avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Caut asociatã pentru procese internaþionale
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Caut asociatã pentru procese internaþionale

Caut asociată pentru procese internaţionale, cu întindere în timp, bună practiciană în drept civil, comercial, penal, drept comunitar, drept internaţional: Persoana care va aplica pentru discuţii preliminare, trebuie să fie analitică, discretă, comunicativă, imaginativă, cunoscătoare de limbă franceză, cu confort financiar, care să-i permită deplasări în străinătate.
Pot fi contactat la gmail: fr.viktor2010@gmail.com
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 13:09, 26 Mai 2014
Regulamentul prezentului forum nu permite reclama
Puteti analiza lista consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata,puteti sa o contactati prin mesagerie privata
Care RECLAMÃ ? Este o discuţie pe "Diverse" ! Ce alt loc mai potrivit poate exista, dacă nu un forum al specialiştilor?
Nu e reclama, dar nu va aflati pe un site de anunturi.
2.6. In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Chiar daca interesul dvs nu e pt consultanta, ci pt colaborare, va trebui sa cautati pe alta cale, multumim.
Mulţumesc, gi-jane2 !

Si totuşi, de ce n-ar fi şi excepţii?
De ce ne trebuiesc NORME, decât să apere ne apere decenţa, libertăţile, oportunităţile, legea, drepturile, pensia...nu ?

Nu există în Regulament şi un text cu deschideri de situaţii...nu că sunt un Ieremia,( cel cu oiştea...), dar,...chiar trebuie un asemenea domeniu de interes, acestui forum!
De ce nu s-ar numi "COLABORARE" sau ceva în genul acesta?
Cum sună ?

Să înţeleg că, au fost cel puţin două minţi cu deschideri şi interese total diferite : una care a proiectat rubricile, inclusiv "Diverse" şi alta care, a redactat norma citată "2.6." ?

Să înţeleg că nu pot/putem supune atenţiei colective, o cerere de "COLABORARE", în rubrica "DIVERSE", cuiva care nu deschide ziare sau portale de "ANUNŢURI..." ?

Cum poate evolua oare, condiţia existenţială a acestui "avocatnet.ro" ?

ªi apoi, când ai o nevoie, te adresezi întâi familiei, nu?
Considerându-mă integrat în avocatnet.ro, consider firesc să particip aici, cu cererea, cu strigătul meu.

Consider însă, că, rubrica "Diverse", poate cuprinde inclusiv acest tip de colaborare, care înseamnă o oportunitate pentru diverse persoane specializate/polispecializate.

Dacă nevoile sociale o cer, de ce nu se face o extindere a avocatnet.ro şi în acest sens ?

Doar din asemenea colaborări se nasc taxe şi impozite consistente, inclusiv pentru barouri.


Dacă şi numai dacă, nu se poate extinde domeniul "permisibil" de discuţii, puteţi radia mesajul meu!...

Chiar... mă încearcă un regret...
Vom analiza propunerea dvs. Daca va fi considerata benefica pentru membrii comunitatii vom infiinta o sectiune dedicata ofertelor sau cererilor de colaborare si vom adapta regulamentul de postare. Pana atunci va rugam sa va conformati actualului regulament. Multumim pentru intelegere.

O zi frumoasa!
Admin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat specializat in contracte comodat, contracte de inchiriere ContSters341687 ContSters341687 Buna ziua, am nevoie de o persoana care cunoaste legislatia in domeniul comercial ptr redactare contracte de comodat, inchiriere ...etc...multumesc (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)
Avocat magazin online dianaabuu dianaabuu Buna ziua Un avocat din Bucuresti specializat pe online care ma poate consilia in vederea deschiderii unui magazin? multumesc (vezi toată discuția)