avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere suplimentare masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere suplimentare masa succesorala

Buna ziua,
Sunt parte intr-un proces de dezbatere a unei succesiuni. Persoana care a deschis succesiunea a facut-o doar pentru un imobil ramas dupa urma defunctului.Eu am cerut instantei sa se faca succesiunea pentru toate bunurile defunctului daca tot am ajuns aici. Instanta mi-a cerut sa depun o cerere in acest sens.V-as ruga sa-mi spune-ti cum trebuie sa formulez o astfel de cerere. Va multumesc!
Faceti o cerere in care aratati care sunt bunurile pe care doriti sa le aduceti in plus la masa succesorala,depuneti documente din care rezulta ca ele se aflau in patrimoniul defunctului la data decesului si ca era proprietarul lor ( acte de proprietate - contracte de vanzare-cumparare, contracte de donatie, titluri de proprietate pe legea 18). Probe cu inscrisuri, martori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatia pentru dezbaterea succesiunii se poate trimite din oficiu, la cererea consiliului local? roxanam79 roxanam79 buna seara am o intrebare tatal meu a decedat am primit o citatie prin care se cere dezbaterea masei succesorale a unui imobil,respectiv un apartament,insa ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu partaj sicuta sicuta trebuie sa facem succesiunea dupa tata; mostenitori: sotia si cei 2 baieti bunuri: un apartament si o casa la curte; noi mostenitorii vrem : eu- ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune vlad george vlad george buna ziua-am fost 7 frati din care am mai ramas 5 in viata,pentru dezbaterea succesiunii urmeaza sa ne prezentam la notariatul din judetul respectiv in termen ... (vezi toată discuția)