avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depunere permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depunere permis

Buna ziua.am depus o contestatie la un pv si s-a dat hotararea definitiva .am pierdut si inca nu a venit acasa hotararea judecatoreasca.
Putem depune permisul inainte de primirea deciziei acasa?
Ce acte trebuiesc ptr a depune permisul?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:47, 26 Mai 2014
Obtineti un certificat de grefa de la instanta si depuneti permisul.
Cand am contestat pv ne-a fost eliberat un certif de grefa .a fost necesar ptr a ne da permisul pana la solutionarea Contestatiei.acum e necesar alt certificat de grefa?
Exact, procedati la fel.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La contestatia in anulare -redobandesc dreptul de a conduce? pifulet pifulet Am avut un proces la contestarea unui pv pt neacordare de prioritate la trecerea pt pietoni pe care l-am pierdut, hotararea data de judecatorie fiind ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat-renuntare plingere sau nu? Alexsis Alexsis Buna ziua.Solicit ajutor in urmatoarea problema pe data de 03.07.2015 am fost oprit de un echipaj radar care mi-a intocmit PV pentru viteza in localitate ... (vezi toată discuția)
Politia ce aplica daca sunt 2 hotarari potrivnice? mihaela.ciuca mihaela.ciuca In 2007 mi-a fost suspendat permisul pt.depasire pe linie continuua in orasul Stefanesti jud Arges.am facut contestatie pe care am depus-o la pol.Stefanesti.am ... (vezi toată discuția)