Nu stiu exact daca ma adresez unde sau la cine trebuie insa caut niste informatii cu privire la creearea unui credit bancar pentru apartament.
Am pe cartea de munca doar 700 iar salarul meu este de 1400 majoritatea imi resping cererea dupa cum ma gandesc eu.
Insa am un frate care lucreaza fara carte de munca si ma gandeam daca am vorbi cu un prieten care are firma sa il angajeze 3 luni cu carte de munca pe un salar mai mare ar putea face credit pentru apartament?
Cam care este procedura si ce salar credeti ca ar fii suficient.
Va multumesc.
Daca vreti sa va cumparati un ap prin credit, nu va ajung banii pt plata ratelor, 1400 lei fiind un venit insuficient.
Varianta cu fratele si cu prietenul e una proasta din mai multe puncte de vedere- nu ii va acorda nimeni credit unui angajat de numai 3 luni. Apoi, schimbarea datelor problemei trebuie anuntata la banca, cand fratele nu va mai lucra . Banca poate sa ii faca fratelui plangere penala pt frauda si se poate dovedi ca in realitate e o simulatia asta cu munca.
sa zicem ca nu se intampla nimic rau.. fratele ramane cu casa, e un alt risc.
Consider ca inainte de toate trebuie sa va ganditi cat la % din salariul dvoastra va puteti permite sa platiti bancii. Uitati-va pe siteurile de xecutare silita si vedeti cat de multe apartamente sunt executate, asta ar trebui sa va puna pe ganduri.
In general bancile vor ca potentialul client sa aiba o vechime mai mare la firma la care lucreaza la momentul contactarii creditului. Pentru procedura si suma este mai bine sa mergeti direct la banca la care vreti sa solicitati creditului, intrucat conditiile de acordare, dobanzile si procedurile difera de la o banca la alta.
Din pacate plata ratelor este un subiect foarte important la care trebuie sa va ganditi. Sa zicem ca gasiti o modalitate pana la urma de dobandire a imprumutului. Cum veti reusi in continuare sa platiti o rata de 700 de lei sau mai mare daca nu aveti un venit din care sa puteti sa faceti acest lucru? Va recomand sa va ganditi bine si sa analizati situatia cu atentie.
Am auzit ca in Brasov la Alphaville se dau apartamente pe baza de contract direct cu dezvoltatorul imobilului. Dar va trebuie un venit destul de bun si avans. In acest fel nu mai faceti un credit si va rezolvati problema. Cautati dezvoltatori care au proprietati ieftine si le propuneti metoda de rate direct la dezvoltator. Succes
Partaj
gena_b
Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)