avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1241 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Incompatibilitate
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Incompatibilitate

Buna ziua ! Am ocupat functia de vice-primar si totodata am avut un PFA,pe care nu am desfasurat activitate. Am fost declarata incompatibila de ANI pentru 3 ani. deci pana in iulie 2016. Vreau sa stiu daca pot candida pentru postul de primar in iunie 2016
Cel mai recent răspuns: cristiana_marina , utilizator 14:59, 28 Mai 2014
Buna ziua !
Legea 161/2003 , actualizata , e o lege proasta , in neconcordanta cu realitatea , desi , in esenta , ideea este buna !
Ati contestat in instanta decizia ANI ?
da. procesul s-a incheiat luni si am fost declarata incompatibila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public moclaura moclaura buna ziua, sunt functionar public de executie in judetul ialomita, candidez pt functia de primar intr-o uat din judetul braila si vreau sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate Anton_S Anton_S Bună ziua. La alegerile locale din iunie am câştigat un mandat de consilier local si am fost validat. Recent, mi s-a propus ocuparea unei funcţii publice ... (vezi toată discuția)
Functionar public administrator adi Catalina Cabun Catalina Cabun Buna seara, Sunt functionar public la o primarie iar primarul ma obliga sa accept postul de administrator al unei societati comerciale cu capital de stat ... (vezi toată discuția)