avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... COMPLICITATE LA EVAZIUNE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

COMPLICITATE LA EVAZIUNE

Intr-un dosar de grup infractional sau primit trei codamnari egale de 4 ani de TRIBUNAL pentru evaziune fiscala.Eu am primit tot 4 ani dar pentru complicitate la evaziune.Acum la Apel la ultimul termen s-a cerut termen pentru a platii prejudiciul.Problema este ca un inculpat a platit partea lui,celalalt nu a platit.Eu nu am avut ce platii(conform rap expertiza contabila).Intrebarea mea este:se poate beneficia de reducere a pedepsei daca s-a platit doar jumatate din prejudiciu?(prejudiciul ramas fiind de 4000 euro)
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 23:57, 28 Mai 2014
faptul ca inculpatii depun efort sa repare prejudiciul, poate constitui o circumstanta atenuanta si poate duce la o micsorare a pedepsei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat de mult conteaza achitarea unui prejudiciu intr-un proces penal? Antonia01 Antonia01 Buna seara, As dori sa stiu daca intr-un proces penal in care prejudiciul depaseste 2 miliarde de lei vechi, din care inculpatul achita pe timpul ... (vezi toată discuția)
Recunoasterea altor fapte... nebunel18 nebunel18 Este adevarat ca daca, ca de ex. esti condamnat pt. viol si recunosti si o alta fapa de viol, sau talharie, sau furt marunt, poti primi o micsorare a pedepsei?! (vezi toată discuția)
Condamnare sub supraveghere suyram4444 suyram4444 Buna, daca exista o condamnare cu supraveghere timp de 2 ani,si intre timp este un proces penal pe rol,iar termenul de supraveghere se termina inainte de a se ... (vezi toată discuția)