avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amenda afisata la domiciliu, CNP \'\'publicitatea ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amenda afisata la domiciliu, CNP ''publicitatea datelor private''?

salut.deoarece nu am semnat un PVC ,l-am primit acasa prin ,,AFISARE,,dupa cum zice ordonanda 2.intrebarea mea este urmatoarea :
procesul verbal a fost afisat in formatul A5 fara a fi introdus intr-un plic care sa protejeze continutul procesului verbal.ACEASTA PUBLICITATE a datelor mele de identitate a fost legala?pot depune o sesizare si unde? unde sa denunt aceasta publicitate a datelor mele private ,publicitate facuta prin respectiva afisare pe usa imobilului? am vazut ca de la judecatorii citatiile se expediaza in plic tocmai pt protectia datelor din citatie,nu mai e ca vremuri cind se putea citi de ce esti citat in instanta.
Rog informatii serioase si concrete ,lege,art si altele ca sa ma pot documenta .legea 677 cu privire la circulatia datelor personale si prelucrarea lor nu am dedus sa ma ajute.poate am omis eu ceva
cu multumiri celor care citesc aceasta intrebare ,dar si raspun.antin.
Cel mai recent răspuns: antin , utilizator 15:06, 31 Mai 2014
Nu trebuia sa va fie remis prin posta si doar daca nu l-ati fi ridicat sa se treaca la pasul ,,doi"?
S-a pronuntat relativ recent intr-o speta asemanatoare ICCJ sau CCR, caut si va zic. Chiar ca e de discutat .
Stiam eu ceva...
E vorba de Decizia nr10/2013 a ICCJ, publica in MO, Partea I nr. 450 din 23/07/2013

[ link extern ]

Concluzia, pe scurt :
Comunicarea procesului-verbal de contraventie prin afisare la domiciliu este subsidiara comunicarii prin posta
Consecinte:
Puteti folosi decizia ICCJ, atacand in instanta modul de comunicarea prin afisare. Nu cred ca va descurcati fara asistenta de specialitate, angajati-va un avocat! Merita!

Ultima modificare: Vineri, 30 Mai 2014
DlGoe, utilizator
da,ms.interesant doar ca problema mea este DACA afsarea procesului verbal in copie in forma lui ,fara a fi introdus in plic,prin AFISREA respetciva a adus atingere circulatiei datelor cu caracter privat si ma refer aici la faptul ca se poate citi din afisarea respectiva toate datele mele private ADRESA ,cnp,LOC DE MUNCA ETC.ESTE O INCALCARE A DREPTURILOR MELE LA protectia DATELOR PRIVATE?ANTIN.
Ultima modificare: Sâmbătă, 31 Mai 2014
antin, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protejarea datelor cu caracter personal Csnandi Csnandi Recent am primit un pv (pol. Locala arad) prin afisare (afisat usa de intrare a blocului si nu pe usa apartamentului meu) prin care sau expus datele mele ... (vezi toată discuția)
Protectia datelor personale cf legii 677/2001 INTA INTA Buna seara, O persoana mi-a deschis proces pentru uzucapiune si a solicitat la OCPI din judetul respectiv notarea acestui lucru pe CF. Comunicarea de ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedura comunicare proces verbal in lipsa, acasa constana2ro constana2ro Buna, este deja a 3a oara cand mi se intampla urmatorul lucru! Don acest motiv considera ca este de fapt o practica a politiei romane ! ma duc la taxe si ... (vezi toată discuția)