avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Venit din contracte de mandat
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Venit din contracte de mandat

Realizez venituri in baza unui contract de mandat.
Trebuie sa conduc contabilitate in partida simpla la fel ca si o intreprindere individuala?
Am dreptul la cheltuieli sau platesc un impozit final pe venitul realizat si atit?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 23:01, 30 Mai 2014
Nu se tine contabilitatea in partida simpla. Vi se opreste si vireaza la stat imobligatiile fiscale de catre platitorul de venit. Daca impozitul pe venit retinut e doar de 10% in loc de 16%, veti fi obligat sa depuneti D200 si veti primi acasa decizia de impunere pentru plata diferentei. Vedeti cum e trecut in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

D 101 intreprindere individuala Gratiela Ratiu Gratiela Ratiu Va rog daca vreti sa ma lamuriti si pe mine. Pentru Intreprindere individuala, neplatitoare de tva. A fost infiintata in 2010. Am depus in 2011 doar D220 ... (vezi toată discuția)
Contract de mandat? karinuza karinuza O persoana care este locatar in cadrul unei asociatii si angajat cu contract de munca la o firma poate incheia un contract de mandat cu asociatia in care ... (vezi toată discuția)
Conditii pfa pentru obligativitatea depunerii formularului 100 LuceNera LuceNera As dori sa stiu si eu ce conditii trebuie sa indeplineasca o PFA pentru a fi obligata sa depuna declaratia 100 \\"Declaraţie privind obligaţiile de plată la ... (vezi toată discuția)