Buna ziua,pun o intrebare daca cineva stie sa ma ajute sau poate a avut legura cu ANRP.:Tatal si unchiul meu au avut mai multe terenuri(X000 m patrati poate)pe care statul cand s-a construit orasul le-a luat.Au facut un dosar in care au cerut despagubiri.Dosarul este la ANRP din 2010.In x mai 2014 s-au aprobat mai multe dosare .Peste nr.lor de dosar s-a sarit,e drept si peste altele(s-au luat in ordine).Va intreb eu acum stie cineva,se revine la numarul sarit,avem o sansa sa il mai aprobe,daca s-a sarit si nu s-a aprobat ca celelalte inseamna ca e respins sau ce?Sun la telefon este ba ocupat,ba nu raspunde.Am trimis mail...si ce daca?
Pe www.anrp...... nu pot sa vad decat titlurile aprobate,restul?Stie cineva ceva despre treaba asta
buna ziua,am cerut raspuns asa cum ati spus,dar nu am inteles la ce se refera.Poate ma ajutati.
In primul rand au spus ca imi trebuia imputernicire ca sa cer informatii(chiar daca unul era tatal meu si celelalt unchi???)sa zicem...Dar mi-au spus totusi ca in cazul dosarului nostru nu exista un ``dosar de optiune,intrucat nu a fost finalizat (dosarul de despaguri depus de noi)pana la intrarea in vigoare a legii nr.165/2013``.Mentionez ca dosarul depus in 2010 era in temeiul legii atunci in vigoare :247/2005 ,in care se cerea despagubiri pentru terenuri ocupate de stat ,pe care s-a extins orasul .Stie cineva ce este acest ``dosar de optiuni ``si ce mai am de facut?
Am sa trimit din nou o cerere de informare la ei ,de data asta facuta de cei 2 titulari si trimisa de ei,dar nu cred ca vor intelege mai mult daca le va raspunde la fel.Deci ce este de facut?