avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme cu arendasul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme cu arendasul

Matusa mea a mostenit o parcela de pamant agricol dupa parintii ei decedati.
Ea locuieste in Canada si mi-a trimis mie procura pentru ca sa-i vand terenul.
Am aflat ca terenul este dat in arenda de catre sotul unei verisoare ,pe o perioada de 7 ani, fara ca sa stie nimeni care ar fi mostenitorii legali.
Am vb. cu arendasul si i-am facut oferta de vanzare dar nu e de acord cu pretul.
Eu fiind imputernicit de mostenitorul legal sa vand pamantul , am primit o oferta dubla fata de arendas si vreau sa-l vand. Ma poate incurca arendasul , care este mersul legal ?
Cel mai recent răspuns: ContSters278009 , utilizator 16:35, 4 Iunie 2014
astept un sfat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la contract arendare teren CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati cu urmatoarea problema. Bunica mea impreuna cu o verisoara de a ei sunt proprietarele unei suprafete de teren (7ha, in cota ... (vezi toată discuția)
Renta viagera iulliana iulliana in cazul incheierii unei rente viagere pentru un teren agricol arabil extravilan, dupa decesul proprietarului pamantului, copii mai pot mosteni pamantul, ori ... (vezi toată discuția)
Contractul de arenda poate bloca vanzarea ? dory.na dory.na Buna ziua, Ma confrunt cu o problema.Am incheiat cu un " nene " un contract de arendare al unui teren agricol,conform acestui contract acel "nene" are drept ... (vezi toată discuția)