Din ce stiu eu nu se pot vedea dosarele civile si nici penale daca nu esti parte in dosar sau avocat imputernicit ! Fostul sot avea pe rol un dosar penal si avocatul meu nu l-a putut lua la studiu, dar am reusit eu , din cauza numelui pe care il am si persoana de la arhiva nu a fost atenta! Acum din nou fostul sot are un dosar penal pe rol pentru inselaciune si o sa incerc sa il vad dupa ce iese dosarul de la camera preliminara . Poate din nou nu va fi atenta persoana de la arhiva!
Apelati la o persoana care este parte in dosar , se face apoi o cerere la registratura cu nr. paginilor pe care doriti sa le copiati , se plateste cred ca 1 leu pe pagina si apoi se merge la arhiva , unde vi se vor face copiile!
Orice parte din orice dosar civil (sau avocații părților) au acces nelimitat la studierea lui la arhiva Instanțelor, dar și la FOTO-COPIEREA ORICĂREI PAGINI DIN DOSAR, LA CERERE (se pot face și poze cu aparatul foto sau cu telefonul, la orice dosar civil, dacă ești parte în acel dosar) !
Chiar dacă o persoană nu este parte în dosar, poate apela la titularul din dosar sau să obțină o Procură de la acesta.