avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Completare taxa de timbru dupa efectuarea expertizei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Completare taxa de timbru dupa efectuarea expertizei

Dupa expertizarea si evaluarea masei partajabile , instanta va cere completatrea taxei de timbru la valoarea stabilita de catre expert ? Noi am inaintat la inceput o suma . Reclamantul o suma iar pirutul o suma la valoarea pe care am dat-o noi , arbitrar . Cum s procedeaza ?
Cel mai recent răspuns: ContSters321701 , utilizator 13:13, 5 Iunie 2014
Cand va referiti la "noi am inaintat la inceput o suma", ce calitate aveti in proces?
Eu sunt reclamanta . Atit eu cit si piritul am platit o suma de bani ca si taxa de timbru anticipat . Intrbarea este daca se va cere o copletare deoarece expertiza a scos in relief o valoare mai mare decit am evaluat noi .
De regula reclamantului i se pune in vedere sa achite taxa judiciara de timbru, deoarece el justifica interes. Aceste cheltuieli- taxe, onorarii experti, avocati- se pot acoperi la solutionarea cauzei daca vi se va admite cererea. Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru partaj - expertiza auto, mobiliara si imobiliara Cristian M Cristian M Buna ziua, va dog sa ma lamuriti daca am inteles bine...Intr-un proces de partaj reclamantul acerut 75 % din ,,masa partajabila'' platind o taxa de timbru la ... (vezi toată discuția)
Preturi iesire in indiviziune vali_085 vali_085 Buna ziua! Va rog pe acesta cale sa imi oferiti niste preturi pt un proces de iesire in indiviziune pt o garsoniera situata in Bucuresti , Vitanul vechi. ... (vezi toată discuția)
Partaj ,evaluare bunuri mobile si imobile Ana61 Ana61 Situatia: Divort incheiat cu martori fara acordul si prezenta sotului si acum urmeaza partajul fara copii, fara acordul sotului din nou. In afara de plata ... (vezi toată discuția)