avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reconstituirea dreptului de proprietate teren forestier
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reconstituirea dreptului de proprietate teren forestier

As vrea sa stiu la ce cai de atac pot apela, daca nu a fost reconstituit dreptul de proprietate asupra unor terenuri forestiere, fapt solicitat de bunicul meu printr o cerere in anul 1991, adresata primariei dintr o comuna, nu asta are importanta. CErt este ca nu i s a dat nici un raspuns atunci, si nici nu i s a solicitat sa anexeze documente doveditoare. Si ca atare cererea sa nu a fost promovata spre validare catre comisia de fond funciar din judetul respectiv. Intre timp bunicul meu a decedat am aflat de cererea inaintata de dinsul, si acum astept raspuns de la primarie motivul pt care nu a fost validata aceasta cerere. Acum nu stiu dar dupa cum am citit in Legea fondului funciar, daca cererea a fost facuta pina in decembrie 2000, cred ca poate fi luata in considerare. Si cine se face vinovat pentru nesolutionarea cererii?? COmisia de atunci primarul, nu stiu??????? Ce pot face?????????
Cel mai recent răspuns: bihter , utilizator 20:43, 4 Iunie 2014
Actiune in instanta
Multumesc frumos pt. raspuns asa ma gandisem si eu dar se pare ca nu am alta varianta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar rarev2005 rarev2005 Am si eu problema...daca ma puteti ajuta... Bunicul meu este mostenitor al unui teren in Voluntari....impreuna cu fratelel sau....Fratele sau a facut cerere ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate cu mostenitor omis Inta Ramona Inta Ramona Parintii bunicii mele sunt decedati. Anul acesta s-a emis titlu de proprietate in care sunt trecuti fratii bunicii mele cu exceptia ei. Ce se poate face in ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pt eliberare titlul de proprietate pentru terenuri forestiere mitica59 mitica59 asdori sa stiu caresunt documentele pecare o primarie trebuiesa le depuna pt emitere titlul de proprietate pt terenuri forestiere si la ceinstitutie (vezi toată discuția)