Am castigat, in urma unei iesirii din indiviziune cateva imobile, insa am de platit titlu de sulta celorlalte 2 parti implicate. Cu una din parti nu avem nici o relatie sau contact de peste 20 ani, avem doar o adresa incerta, iar cealalta parte locuieste foarte departe si nu poate sa imi dea declaratie notariala la momentul platii. De asemenea si ele au de platit atat statului, cat si mie cheltuieli de judecata. Cum vor plati ele? Pot vinde fara plata sultii? In cat timp trebuie executata plata? Daca nu platesc, ce se intampla?
1.Puteti vinde - fara plata sultei pe care o puteti achita mai tirziu( asa a fost la mine) cca asemanator cazul cu al dvs.S-a platit - sulta la 2 ani si opt luni de la Sentinta Fond
puteti vinde la notar iar pentru sulta creditorul poate urmari imobilul in mainile oricui se va afla.Am fost in aceeasi situatie -creditor -sa primesc sulta si l-am asteptat pe proprietarul imobilului sa vanda imobilul,am primit sulta la notar in momentul vanzarii.Aveti grija sa nu depasiti data la care sunteti obligat sa platiti sulta.
Radiere din cf
ana301
buna ziua.puteti sa ma ajutati va rog?in urma unui proces de succesiune a fost inscrisa in cf o sulta si doua somatii pt executare silita . banii au fost ... (vezi toată discuția)
Prescriere sulta
CarlaG
Buna ziua,
Am o decizie irevocabila in urma careia mi s-a atribiut intregul teren (pe care il aveam impreuna cu o ruda mai indepartata) cu mentiunea ca ... (vezi toată discuția)