avocatnet.ro explicăm legislația
        avocatnet.ro explicăm legislația

Pe avocatnet.ro găsești mii de consultanți, din diferite domenii, pe care îi poți contacta direct.
 Află cum!
Pe avocatnet.ro se fac lunar mii de cereri de consultanță către consultanții înscriși.
 Află detalii!
Vrei să afle și alții câte lucruri știi în domeniul tău de activitate?
Răspunde la întrebări dwf981
                      Utilizator

dwf981
                      Utilizator                    

Vioricamiron	                   

Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)
	                    Vioricamiron	                   

Am comandat ceva de la un magazin online si au trecut 10 zile fara vreun raspuns de la ei. Este vorba de Altex si am facut comanda pe data de 24 noiembrie, iar ... (vezi toată discuția)

Salajean	                   

Buna ziua, 
Am un magazin online, si as dorii sa-l pun la punct la capitolul Legislatia Online / Comerti Electronic, drepturi si obligatii ale ... (vezi toată discuția)
	                    Salajean	                   

Buna ziua, 
Am un magazin online, si as dorii sa-l pun la punct la capitolul Legislatia Online / Comerti Electronic, drepturi si obligatii ale ... (vezi toată discuția)

adrian.jecan	                   

Am comandat acum mai bine de o luna 2 produse de pe Emag, de la 2 comercianti diferiti. Un produs a ajuns, unul n-a mai ajuns niciodata. Ultimul status in ... (vezi toată discuția)
	                    adrian.jecan	                   

Am comandat acum mai bine de o luna 2 produse de pe Emag, de la 2 comercianti diferiti. Un produs a ajuns, unul n-a mai ajuns niciodata. Ultimul status in ... (vezi toată discuția)