avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal pentru alcool la volan. Ce pot face?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal pentru alcool la volan. Ce pot face?

Va salut,
am si eu o intrebare despre o problema foarte grava, am fost oprit de un agent de politie la nici 300m de casa, pe strada mea slab circulata.
Mi sa facut testul de alcolemie si am fost depistat cu o concentratie de 0,49 in aer expirabil, iar la probele de sange mi-a iesit prima oara 1,30 iar a 2 a oara mi-a iesit 1,60.Ce mi se poate intampla?Amenda penala?Suspendare de permis?Sau chiar pot fi arestat? Tinand cont ca pana acuma timp de 21 de ani de condus nu am avut probleme cu politia si nici amenda penala. ASTEPT RASPUNS, Va multumesc.
Buna ziua ,
un dosar penal ,o condamnare cu suspendare si o anulare de permis ,cam asta se poate intimpla .....cu o aparare calificata poate rezolvati mai repede ,daca achitati si recalcularea si recunoasteti ....
Iti multumesc mult Daniela, deci permisul mi-l pierd
Permisul de conducere va fi anulat.Redobandirea poate avea loc in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii de condamnare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru ca am condus sub influenta alcoolului flaviu09 flaviu09 Am si eu o mare problema: in data de 6/7 octombrie anul acesta am fost prins baut la volan am suflat si mi-a iesit 0,57 in aerul expirat apoi am fost dus la ... (vezi toată discuția)
Buna seara alcoolemie 0.49 viorel1998 viorel1998 am si eu o intrebare,in aprilie anul acesta am fost depistat cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,49 mg\\l in aer expirat si de atunci nu mia ... (vezi toată discuția)
Am fost prins conducand autoturismul sub influenta alcoolului - posibile consecinte? kriztyy kriztyy buna ziua avea nevoie de niste informatii:am fost oprit in trafic in data de 26 11 2011 de catre politia rutiera pentru un control de rutina ,,am fost ... (vezi toată discuția)