avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara alcoolemie 0.49
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara alcoolemie 0.49

am si eu o intrebare,in aprilie anul acesta am fost depistat cu aparatul etilotest si mi-a iesit o alcolemie de 0,49 mgl in aer expirat si de atunci nu mia dat nimeni niciun semn am tot fost pe la politie si nimic...este pentru prima data cand mi se intampla asta,nu am mai avut de aface cu asa cv,va rog frumos dati-mi un sfat orice anume totusi au trecyt 8 luni aproape si nu stiu nimic!va multumesc
soicitati un raspuns de la politie daca nu contactati un avocat care sa se ocupe de caz ,mai mult aveati obligatia sa platiti reclacularea probele de singe ,ca daca asteptati dupa bugetul politie ....
Alcoolemia in sange, cu aproximatie, va avea o valoare dubla.

Va recomand sa cereti recalcularea acesteia .

Cu o aparare bine pusa la punct , poate fi aplicata o amenda administrativa (sansele sunt extrem de reduse ).

Daca se va dispune trimiterea in judecata , pedeapsa cu inchisoarea va fi individualizata prin suspendarea conditionata a executarii acesteia ( aceasta fiind o facultate , iar nu o obligatie a instantei de judecata ), iar permisul dumneavoastra va fi anulat (il veti redobandi in termen de 1 an de la ramanerea definitiva a hotararii judecatoresti )


Succes.


Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2013
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
In cazul dvs. era obligatorie recoltarea probelor biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Care sunt rezultatele? In functie de aceste rezultate fapta constituie contraventie (amenda si suspendarea dreptului de a conduce) sau infractiune (condamnare si anularea permisului de conducere). Solicitati in scris urgentarea rezolvarii cazului.
Daca abordati in continuare problema asa poate dura si ani de zile pana se rezolva, acum dvs stiti cata nevoie aveti de permis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis anulat sau suspendat? vasilicalungu vasilicalungu Am fost opriti de un echipaj de politie, iar sotului meu i s-a luat proba cu aparatul etilotest , iar rezultatul a fost 0.75mg/l.Ulterior am fost la cea ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.64 în aerul expirat (măsurare cu etilotestul) mcchris mcchris Buna ziua. Am facut o mare prostie si as avea nevoie de niste sfaturi competente. Am fost depistat cu 0.64 mg/l la etilotest dupa ce am consumat 3 beri intr-un ... (vezi toată discuția)
Oug 195/2002 marin claudiu marin claudiu A m un bun prieten care venind de la mare a fost depistat la un filtru de catre Politia Rutiera ,Cernavoda in data de 22 aug.2006 cu o alcolemie de 0..70 in ... (vezi toată discuția)