avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dovada cu inscrisuri
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Dovada cu inscrisuri

am primit acasa o instintare ca trebui sa depun dovezile ,idea este ca aceste dovezi se afla la spitalul judetean si la doctora de familie,la care eu nu am acces intrucat acestea apartin bunici mele in varsta de 71 ani pentru care am solicitat punerea sub interdictie.Ceea ce mi sa mai cerut opersoana care sa o reprezinte in instanta,insa acest lucru nu il inteleg ce ar trebui sa fac eu mai exact..
Explicati aceasta situatie instantei si solicitati ca instanta sa dispuna in scris celor ce detin date si informatii pertinente sa le transmita la dosarul cauzei
Ultima modificare: Vineri, 6 Iunie 2014
legalmgm, utilizator
am inteles, insa daca am cerut eu tutela ar mai fi necesar de o a treia persoana care sa o reprezinte pe bunica?insa motivul ar fi ca aceasta nu se poate deplasa de la domiciliu.
Nu puteți să cereți instanței să efectueze adrese acum, înainte de fixarea primului termen de judecată. Rezultatul va fi că vă va anula cererea. Vă aflați în procedura de regularizare a cererii și este obligația dvs. să vă dovediți susținerile.

Ați primit de la instanță un act intitulat ”Comunicare Adresă”. Scrieți aici conținutul exact al adresei, fără date personale (nume, prenume, adresă etc.).
stimata doamna

in legatura cu dosarul avand datele de indentificare de mai sus,in calitate de Petent,va comunicam ca in termen de 10 zile de la primirea prezentei comunicarii,sub sanctiunea anularii cererii,aveti de indeplinit obligatiile de mai jos:

B.Obligatia de a indica urmatoarele:
Depuneti documentele solicitate si inscrisurile doveditoare intr.un exemplar pentru instanta si cate un exemplar pentru fiecare parte,cf.art.150 NCPC

Nota:Aveti urmatoarele obligatii aratate in anexa:

Anexa

Examinand cererea de chemare in judecata inregistrata pe rolul acestei instante sub nr....formulata de reclamant I.I.M. se constata ca aceasta nu indeplineste cerintele prevazute de art.149 Cod procedura civila.

In consecinta,pune in vedere reclamantei,sub sanctiunea nulitatii,ca in termen de 10 zile de la primirea comunicarii,potrivit art.200 al.2 si alin.1 C.proc.civ.:


-sa depuna in dublu exemplar,inscrisurile de care intelege sa se foloseasca in dovedirea cererii,in copii certificate de catre reclamant pentru comformitate cu originalul si sa indice numele si domiciliul martorilor propusi in dovedirea actiunii,potrivit art.194 lit.e C.P.Civ.,

-sa ararate daca parata I.C.,se poate prezenta in instanta pentru a fi ascultata,

-sa precizeze numele si domiciliul persoanei pe care o solicita a fi numita tutore pentru parata I.C.,dupa solutionarea cererii de punere sub interdictie,precum si numele si domiciliul persoanei(alta decat reclamanta)care sa o reprezinte in proces pe parata,pe parcursul solutionarii cererii,

-sa depuna cererea de chemare in judecata,in dublu exemplar,semnata personal de parte conf.art.194 lit,f) rap. la art.195 C.P.Civ.
Poate cineva sa imi de.a o idee va rog frumos

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala s.stefan s.stefan Buna ziua, Urmare a unui eveniment rutier, fara victime omenesti (doar tamponare), in care am fost implicat si desemnat vinovat prin intocmirea procesului ... (vezi toată discuția)
Ce acte imi mai trebuie ? ku990 ku990 A. Obligatia de a depune in exemplare urmatoarele acte; cerere de chemare in judecata; inscrisurile doveditoare; B. Obligatia de indica urmatoarele; numele ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare in judecata (contestare amenda starea de alerta) Mihai Lambru Mihai Lambru Buna ziua. Am contestat o amenda primita pe perioada de alerta si mi s-a cerut o cerere de chemare in judecata si inscrisurile doveditoare. Am cateva ... (vezi toată discuția)