avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despagubiri RCA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despagubiri RCA

Buna dimineata ! Se poate cere obligarea asiguratorului RCA la plata despagubirilor cauzate tertului pagubit - despagubiri stabilite prin deviz , fara ca acestea sa fi fost platite ?

Mentionez ca devizul a fost depus, insa soc. de asigurari a respins dosarul de dauna. Se poate formula actiune prin care se solicita obligarea asiguratorului la plata sumei de...... constand in reparatii necesare ? Sau trebuie mai intai achitate si apoi cerute ?

Care este instanta competenta ? Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Un sfat va rog, ce sa fac pe mai departe? abruzzi abruzzi buna ziua. deci o sa va explic pe scurt ce problema am.... in urma unui accident auto provocat de mine a fost deteriorat un stalp de circulatie... politia a ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal accident auto GEOPOPA GEOPOPA Buna ziua, Am fost implicata intr-un accident auto in data de 21.02.2012. Soferul care conducea celalalt autoturism a fost gasit vinovat la politie si i-a fost ... (vezi toată discuția)
Recuperare dauna neacoperita de rca negrea camelia negrea camelia Buna seara, Am nevoie de un sfat: in decembrie 2014 am fost implicata intr-un accident auto , soferita celuilalt autoturism nu mi-a acordat prioritate . ... (vezi toată discuția)