avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare buletin si schimbare sediu S.C
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare buletin si schimbare sediu S.C

Buna ziua. Am 2 mari nelamuriri.
In prezent locuiesc pe un teren concesionat primit de la primarie in baza legii 15/2003 din comuna Chiajna , judetul Ilfov.
Terenul a fost dat in concesiune, dar de 2 ani primaria spune ca este in litigiu cu primaria sectorului 6.
Problema este ca in cateva luni imi expira buletinul, iar cei de la primarie nu vor sa ofere nici o adeverinta sau orice fel de act care sa ateste ca locuiesc la aceasta adresa. Mentionez ca detin doar procesul verbal de punere in posesie si proiectul planului parcelar in copie. Orice alt act as fi solicitat dupa inceperea litigiului nu mi-a fost acordat si am primit drept raspuns ,, Nu se poate, suntem in litigiu, asteptati sa se incheie''. Aceasta situatie tine de 2 ani de zile. Buletinul meu este la adresa veche, adresa care acum nu mai exista. Ei spun ca nu imi pot oferi absolut nici un act legal precum certificat de urbanism, sau acte pentru construirea imobilului precum si pentru bransarea la energie electrica. Mai pe scurt stam in ,,aer''.
Intrebarea mea este cum as putea sa-mi schimb buletinul si daca este suficient procesul verbal de punere in posesie?

A doua problema: Parintii sotiei mele detin un S.C cu sediul in alt judet. Doresc sa preiau administrarea societatii si sa ii schimb sediul pe acest teren unde locuiesc acum. Este posibil sa fac asta doar cu acel proces verbal de punere in posesie ? Ce ma puteti indruma sa fac in ambele cazuri?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Titlu de proprietate gresit ionraducanu ionraducanu Buna ziua, va rog sa postati sfaturi, opinii cu privire la urmatoarea speta: In anul 2004, socrului meu i-a fost eliberat un titlu de proprietate ... (vezi toată discuția)
Acte si pret donatie sau contract de vanzare cumparare casa construita pe teren concedionat, intre frati Milit Milit Buna seara, Am construit o casa ( duplex) pe un teren concesionat, pentru 49 ani, de la primarie. Contractul de concesiune este incheiat pe numele meu. ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren concesionat georgem3 georgem3 Buna seara!am si eu o mare intrebare:)pot vinde sau ceda un teren concesionat obtinut de la primarie prin legea 15?locuinte pentru tineri?400 mp intravilan.sau ... (vezi toată discuția)