avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1540 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare teren concesionat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare teren concesionat

Buna seara!am si eu o mare intrebare:)pot vinde sau ceda un teren concesionat obtinut de la primarie prin legea 15?locuinte pentru tineri?400 mp intravilan.sau ce conditii trebuiesc indeplinite pentru a putea vinde.am inteles ca inainte, acum ceva ani era posibil.dar cum legile se schimba mereu la noi am inteles ca nu se mai poate vinde.deci in contractul care il detin scrie:proces verbal de punere in posesie.va multumesc si astept opinii.
Cel mai recent răspuns: ContSters36411 , utilizator 18:17, 19 Noiembrie 2009
Nu puteti vinde ceva ce nu este proprietatea dvs.! Contractul de concesiune nu transfera proprietatea imobilului (teren) ci numai posesia lui, pentru perioada si in conditiile prevazute in contract.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concesiune - riscuri bogdanfinante bogdanfinante am o rugaminte , stie cineva avizat ce riscuri sint la cumpararea unei concesiuni pt un teren? multumesc anticipat:O (vezi toată discuția)
Concesiune in baza legii tineri casatoriti lumi71 lumi71 Sunt din Cluj si pe vremea cand era Dl Funar primar, m-am numarat printre \\\"fericitii\\\" care au beneficiat de aprobarea unui teren in vederea constructiei ... (vezi toată discuția)
Concesionare teren agricol si intravilan de la primarie bukinst bukinst In ce conditii se poate concesiona teren agricol in extravilan precum si o parcela de teren intravilan pentru constructia unei case. Trebuie licitatie sau se ... (vezi toată discuția)