avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... inmatriculare AUTO
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

inmatriculare AUTO

Ma intereseaza care sunt pasii de urmat pentru inmatricularea unui autoturism, ce a fost restituit prin Ordonanta Procuraturii, fara vreo restrictie, de proprietate/inmatriculare, etc. Mentionez ca autoturismul a facut obiectul unui dosar penal de furt, dosar clasat la momentul actual. Persoana la care se afla autoturismul nu detine decat Ordonanta de restituire emisa de Parchet, fara vreun alt document, deoarece documentele de provenienta, precum si actele masinii s-au pierdut. Autoturismul nu a fost niciodata inscris in Romania.
Cel mai recent răspuns: i_p_laur , utilizator 16:09, 10 Iunie 2014
Pentru inmatriculare,persoana interesata trebuie sa desfasoare demersuri la vanzatorul sau autoritatea in evinta careia a figurat bunul mobil anterior introducerii in tara
Eventual demersuri la autoritatea care a emis documentele de transport catre Romania
In ordonanta de restituire scrie ca nu exista proprietar al autoturismului, firma care revendicase autoturismul s-a desfiintat si nu exista proprietar in spatiul Schengen, iar actele cu care a intrat in tara nu mai exista !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum inscriu o masina care apare ca furata din strainatate? Deny113 Deny113 Buna ziua! As dori sa ma lamuriti si pe mine intr o problema. In dec 2015 am cumparat un autoturism de la o pers fizica din Romania cu contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Refuzul inmatricularii unui autoturism costa1964 costa1964 am achizitionat un autoturism care a fost inmatriculat provizoriu in Romania pe o perioada de 90 de zile de catre cel de la care am cumparat-o ,dupa ... (vezi toată discuția)
Am sanse de castig in lupta cu rar ? luci.brasoveanu luci.brasoveanu Buna seara, Revin cu problema mea, privind un autoturism cumparat in leasing, din danemarca, de un cetatean roman, care a platit doar avansul si dupa patru ... (vezi toată discuția)