avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... redobindire categorie permis auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

redobindire categorie permis auto

Doresc sa-mi redobindesc si o ultima categorie avuta anterior in permisul de conducere,pentru a ma prezenta la examenul teoretic mai trebuie sa fac din nou examenul medical si cel psihologic?sunt facute in 10 respectiv 16.12.2013(am copii de pe ele,originalele au ramas la dosarul pentru redobandirea categoriei B iar cazierul auto a fost facut in data de 23.01.2014 si dupa acesta am tot copie),mai trebuie achitata din nou taxa de permis de 68 lei si 84 lei pentru categorie.
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 18:21, 10 Iunie 2014
documente necesare dosar examinare:
-Cerere tip
-Copie dupa documentul de identitate al solicitantului
-Fisa de scolarizare
-Cazier judiciar
-Taxa de examinare
****nu se prevede ca e suficienta o copie de pe cazierul judiciar

Eliberarea permisului ca urmare a sustinerii examenului pentru adaugare categorie:
-Dovada platii contravalorii permisului de conducere si a taxei de eliberare a acestui document;
-Permisul de conducere in original;
-Documentul de identitate al solicitantului in original (carte de identitate, carte de identitate provizorie, pasaport sau permisul de sedere).

pt detalii supl verificati site-ul Serviciului public comunitar regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor din judetul de care apartineti
Ultima modificare: Marți, 10 Iunie 2014
Anamaria Plevit, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare cu suspendare, redobandire permis sperantagabi sperantagabi daca a primit doi ani condamnare cu suspendare , pentru alcolemie ,poate redobindi permisul dupa un an ,sau trebuie sa astepte scurgerea acelor doi ani ,de ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere pintenarug pintenarug ce acte trebuie la dosar, pentru redobandire permis anulat? dosarul poate fi depus inainte de un an, pentru programare la examen? (vezi toată discuția)
Recuperare permis conducere icostin66 icostin66 Buna! V-as ruga mult sa imi spuneti ce pasi trebuie sa urmez pentru a redobindi permisul de conducator auto .In prezent ispasesc o condamnare penala cu ... (vezi toată discuția)