avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Se tine seama de perioada din pedeapsa executata in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Se tine seama de perioada din pedeapsa executata in SUA?

am ajuns in romania din sua unde am executat o pedeapsa de 27 luni
in romania am de executat 4 ani
cele 27 luni executate in sua se scad din pedeapsa din romania ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 09:43, 12 Iunie 2014
pai si sa inteleg ca daca cererea de contopire o fac la instanta, atunci nu voi mai fi arestat pe loc? sau ramane ca instanta sa dispuna daca ma aresteaza sau nu? contopirea se poate face si din stare de libertate sau doar din stare de arest?
Ar trebui ca avocatulnsa va lamuresca.

Se poate depune si daca sunteti liber.
asa ar trebui sa ma lamureasca dar am senzatia ca mai rau ma ameteste... in final? daca depun cererea de contopire in libertate fiind... exista posibilitatea sa nu fiu arestat? sau in final orice as face tot ma vor aresta pana se clarifica problema? exista vreo posibilitate sa rezolv aceasta problema raman in libertate asa cum sunt acum?
Avocatul trebuia deja sa se lamureasca care e situatia cu mandatul emis de instantele romane.

Este primul aspect care trebuie lamurit. In functie de acest aspect urmeaza restul.

Poate ca ar fi bine sa va angajati alt avocat oricat de simpatic v-ar fi actualul avocat.
Ultima modificare: Joi, 12 Iunie 2014
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Execut o pedeapsă penală și nu înțeleg de ce: e eroare judiciară sau viciu de procedură? bms8197 bms8197 Am fost arestat pe data de 16 noiembrie 2011 in vederea extradarii in SUA. Am petrecut 21 de zile pe arestul central ulterior fiind pus in libertate sub ... (vezi toată discuția)
Am primit time served in sua, cum procedez mai departe ? stef56 stef56 dupa 2 ani si 2 luni de arest preventiv in sua, am primit ( in urma recunoasterii vinovatiei) o sentinta de time served adica ceea ce am executat este egal cu ... (vezi toată discuția)
Daca am executat pedeapsa in sua, pot fi liber cand vin in tara ? stef56 stef56 am fost condamnat in romania la 4 ani cu executare am fost extradat in sua pentru alte fapte inainte sa ajung in penitenciar am executat pana acum 34 luni si ... (vezi toată discuția)