avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 491 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice procedura cerere de oferta pe loturi, la un lot ...
Discuție deschisă în Achiziţii publice

procedura cerere de oferta pe loturi, la un lot prezent un singur ofertant cu pret mai mare decat valoarea estimata de AC

Buna ziua!O parere va rog!Ma aflu intr-o procedura in desfasurare, cerere de oferta on line, pe trei loturi!Am doi ofertanti care au ofertat unul pentru doua loturi si altul pentru toate trei!Singura problema este ca la ultimul lot ,la care am doar un ofertant acesta a trimis oferta cu pret mai mare decat valoarea estimata de noi(AC), dar aceasta nu depaseste 10% din valoarea fara TVA data de AC.Ce parere aveti?Sa-l acceptam?Am uitat sa spun ca in buget sunt alocati bani pentru aceasta procedura, nu mai trebuie sa cerem fonduri suplimentare?!Multumesc!
Cel mai recent răspuns: cristinacarina , utilizator 21:19, 13 Iunie 2014
Buna ziua
Daca valoarea rezultata nu depaseste 10% iar in buget sunt alocati bani pentru procedura in cauza, atunci se poate intocmi o adresa prin care sa solicitati suplimentarea valorii, semnata de conducatorul autoritatii contractante.
Buna ziua!
Astazi, dupa calcule serioase am constat impreuna cu ceilalti membrii ai comisiei ca se depasesc cei 10% din valoarea lotului fara TVA estimata de AC .In acest caz avand in vedere ca am un singur ofertant la procedura cerere de oferta on-line, e in regula daca anulez procedura doar pentru acest lot?si daca este procedura on-line pot anula doar un lot si celelalte sa le finalizez?Multumesc pentru atentie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitii publice-cerere oferta ori achizitie directa Gabriel Amironesei Gabriel Amironesei Va rog sa-mi detaliati cum interpretati, practic, dispozitiile art.28 alin. (3) din OUG nr.34, cu toate modificarile si completarile ulterioare, ... (vezi toată discuția)
Valoare estimata cu tva ibitza78 ibitza78 Buna ziua! O AC a publicat o invitatie de participare pe SEAP, a avut loc deschiderea ofertelor offline si a fost un singur ofertant. In etapa de evaluarea ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa sau eludare prag valoric ? dana.sm dana.sm Buna. Cum interpretati urmatoarea situatie: - exista un proiect privind executia unei lucrari de consolidare a unei cladiri. Proiectul are ca valoare ... (vezi toată discuția)