cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

trikitriki 
	    	Utilizator

trikitriki 
	    	Utilizator	    

gicu13 
	    	Utilizator

gicu13 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Dar daca apartamentul se vinde catre terti care nu au nici o legatura de rudenie?
 trikitriki 
	    	Utilizator

trikitriki 
	    	Utilizator	    

shopy314	                   

Am luat un credit de nevoi personale cu ipouteca . In locuinta ipotecata locuiesc impreuna cu parintii , mama fiind proprietar . Pe contractul de credit si cel ... (vezi toată discuția)
	                    shopy314	                   

Am luat un credit de nevoi personale cu ipouteca . In locuinta ipotecata locuiesc impreuna cu parintii , mama fiind proprietar . Pe contractul de credit si cel ... (vezi toată discuția)

Florentina Ilie	                   

Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara ... (vezi toată discuția)
	                    Florentina Ilie	                   

Buna ziua!Eu am facut in anul 2009 un imprumut de 9600 lei, intre timp am cumparat o masina si din pacate am trecut-o pe numele meu. De curand am ramas fara ... (vezi toată discuția)

barbudaniela	                   

am luat un credit de nevoi personale fra ipoteca sau garantiin 2007 in franci elvetieni am platit dar o suna mai mica decit trebuia, am fost sunat si de la ... (vezi toată discuția)
	                    barbudaniela	                   

am luat un credit de nevoi personale fra ipoteca sau garantiin 2007 in franci elvetieni am platit dar o suna mai mica decit trebuia, am fost sunat si de la ... (vezi toată discuția)