avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Spatiile comune
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Spatiile comune

Buna ziua,
Fac parte dintr-o asociatie de locatari si avem o grava problema cu spatiul comun si aici ma refer la curtea interioara care da catre cele 2 scari ale blocului. Problema este ca avem 4 familii ale caror copii se joaca fotbal in aceasta curte. Din pacate ne afecteaza pe marea majoritate a celor care ne parcam masiniile in aceasta curte (masinile sunt zgariate, indoita tabla rupte oglinzi retrovizoare. Nu stim ce sa mai facem cu aceste familii care nu au bunul simt sa-si educe odraslele, pe langa asta ne ameninta ca ne dau asociatia in judecata cum ca acest spatiu nu este trecut ca si parcare (aici au dreptate, dar avem mai probleme cu parcarile in zona noastra si pana acu un an nu avea nimeni de obiectat). Va rog sa ne indrumati din punct de vedere legal ce avem de facut?
Multumesc anticipat.
Daca stiti ca cei mici v-au adus daune bunului dvs, puteti cere despagubiri. Daca e spatiu public u cred ca aveti ce face, decat sa discutati cu parintii lor si in cel mai rau caz sa discutati cu acei copii si sa le explicati ca nu e bine ceea ce fac.
Impreuna cu presedintele asociatiei, incercati sa faceti demersuri la primarie, pentru a va menaja parcare in acel spatiu.
Pana atiunci pentru orice daune produse unei masini proprietarul sa se adreseze politiei asa cum ar face-o daca ar gasi masina vandalizata oriunde in alta parte. Faptul ca stiti cine va deterioreaza masinile va ajuta politia sa discute cu parintii, sa-i avertizeze, sa aplice sanctiuni...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare neamenajata andreioglindoiu andreioglindoiu Buna Am si eu o situatie nustiu ce pot face in privinta iei din punct de vedere legal In parcarea din fata blocului \'\'cam micuta\'\' exista anumiti ... (vezi toată discuția)
Problema plata factura casco dupa ce masina a fost reparata david24 david24 Buna ziua, Ma confrunt in aceste zile cu o problema aparuta cu compania de asigurari Omniasig cu care am incheiata o polita Casco. Acum 3 saptamani mi-am ... (vezi toată discuția)
Parcare sau loc de joaca ptr copii? karla-maria-ioana karla-maria-ioana buna seara ,locuiesc in bucuresti sector 4,am o masina ptr care imi platesc locul de parcare,problema este ca aceasta a devenit loc de joaca ptr ... (vezi toată discuția)