avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburare liniste publica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburare liniste publica

Buna ziua. Vreau sa intreb daca intr-o curte comuna unde locuiesc multe familii si sunt si multi vecini in imprejurimi, este voie sa se faca adunari religioase si cu mult zgomot si mai ales in week-end , cand oamenii ar trebui sa se odihneasca ?. Toti vecinii sunt deranjati , iritati si nervosi , doarece prin aceste activitati se deranjeaza si tulbura linistea publica in acea zona. Adunarile publice ar trebui sa se tina la biserica sau pe stadioane. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters241232 , utilizator 18:50, 15 Iunie 2014
Chemati Politia 112.
Apelarea serviciului de urgenta se poate realiza pentru situatii legal prevazute care reprezinta o urgenta
Apelarea falsa sau in situatii care nu intra in competenta serviciului unic de urgenta se sanctioneaza conform legi
O adunare religioasa nu implica urgenta care sa necesite implicarea salvarii,pompierilor
Pentru solutionare,sesizati oficial politia responsabila domiciliului
Respectiva adunare religioasa , se desfasoara intr-un ton foarte strident cu microfoane si difuzoare cu inalti decibeli si tulbura linistea publica, fiind si Duminica azi. Pt. a se tine o asemenea adunare in spatiul comunitar, cred ca nu se acorda autorizatie de la autoritatile locale.
O adunare religioasa nu implica urgenta care sa necesite implicarea salvarii,pompierilor

Nu a spus nimeni sa cheme pompierii sau salvarea, am spus POLITIA la 112, ati vrea sa il cheme pe Preafericitul Daniel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat ca am sunat la 112 pentru un caz mariusbaldovin mariusbaldovin Buna seara, Va rog frumos din suflet sa imi spune-ti daca Politia a facut demersurile bine ? Astazi seara am avut incident cu un coleg de al meu ca ma ... (vezi toată discuția)
Zgomot clopote vs.linistea publica sce76 sce76 Buna ziua.Locuiesc la o distanta d aprox.6-700 m de o catedrala armeneasca, in care se oficiaza servicii religioase numai duminica.Cu toate acestea, in fiecare ... (vezi toată discuția)