avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... lmpacare - dosarul ajunge la instanta?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

lmpacare - dosarul ajunge la instanta?

daca persoana vatamata da o declaratie la politie si declara ca am impacat (inselaciune) e de ajuns sau trebuie sa dea in fata notarului? avand in vedere faptul ca impacarea inlatura raspunderea penala si inca nu s a inceput urmarirea penala primesc o neicepere a urmaririi? iar daca urmarirea penala a fost inceputa primesc scoatere de sub urmarire penala?
Dvs. decideți,prin ce modalitate vă împăcați.Dacă reușiți fără să apelați la un terț, este bine.Altfel, medierea vă poate ajuta.
si inca putin va rog sa clarific ceva?
daca merg cu partea vatamata la politie si el da o declaratie ca am impacat fara conditii si definitiv este de ajuns sau trebuie sa dea declaratia si la notar?
Mergeti la notar sa faceti actul prin care va impacati si ulterior sa-l prezentati organului de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ncp - inselaciune premeditata maiaB maiaB Buna ziua! Intrebare: cum se pedepseste INSELACIUNEA PREMEDITATA ( ma refer la bani primiti si scutiti din alte plati pt servicii neonorate voit, exista probe ... (vezi toată discuția)
Dosar inselaciune cu parti vatamate impacate si intrarea noului cod oltul oltul ce se intampla cu dosarele care s in rol cand intra noul cod penal? de ex.un dosar de inselaciune cu partile vatamate impacate.....conform actualului cod este ... (vezi toată discuția)
Inselaciuni, intrarea noului cod, contopire oltul oltul buna ziua am o pedeapsa de 2 ani cu suspendare si una de 3 ani sub supraveghere. mai am 2 procese pt inselaciune cu prejudiciu achitat in ambele dosare..daca ... (vezi toată discuția)