avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Conducere sub influenta alcoolului- amanare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Conducere sub influenta alcoolului- amanare pronuntare

am si eu o intrebare,pe data de 22.05.14 am fost judecat prima oara,de atunci mi sa amancat sendinta pe data de 03.06,in data de 03.06 sa amanat pronuntarea pe data de 18.06.si acum vine intrebarea,e posibil sa mi se mai amane din data de 18.06 inca odata,din sa mentinonez ca am avut 1.2 la prima proba si 1.0 la a doua si am depus recomandari(imi scapa exact termenul)
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 17:18, 16 Iunie 2014
Nu, instanta se va pronunta pe data de 18.06.2014 avand in vedere disp art 391 din noul cod de procedura penala.
Soluţionarea cauzei
(1) Deliberarea şi pronunţarea hotărârii se fac în ziua în care au avut loc dezbaterile sau la o dată ulterioară, dar nu mai târziu de 15 zile de la închiderea dezbaterilor.
(2) În situaţii excepţionale, când, raportat la complexitatea cauzei, deliberarea şi pronunţarea nu pot avea loc în termenul prevăzut la alin. (1), instanţa poate amâna pronunţarea o singură dată pentru cel mult 15 zile.
(3) Preşedintele completului informează părţile prezente asupra datei la care se va pronunţa hotărârea.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De cate ori poate fi amanata pronuntarea ? ContSters434007 ContSters434007 De câte ori poate fi amânată pronunțarea unei sentințe judecătorești? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Pronuntare in dosar penal SPavel SPavel Instanta de fond a amanat a 3-a oara pronuntarea , de fiecare data cu cate 15 zile . Tinand cont de prevederile ............... ... (vezi toată discuția)
Amanare a pronuntarii alexandraoo3 alexandraoo3 Buna ziua! Am si eu o întrebare...de cate ori se poate amâna o pronuntare? Deja sunt 3 amânări ale pronuntarii,sa ne asteptam si la a patra,a cincea si tot ... (vezi toată discuția)