avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de stramutare, instanța competentã
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de stramutare, instanța competentã

Buna ziua,

Am o mare nelamurire. Poate ma ajutati sa inteleg.
Sunt parte intr-un dosar a carei actiune a fost initiata in Oct 2011. In acet moment sunt in situatia de recurs (initiat in Mai 2014). Am depus o cerere de stramutare la Curtea de Apel. Raspunsul a fost ca nu sunt compententi.
Ce legatura are stramutarea cu judecarea procesului??????

Sper ca ma puteti lamuri...

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 21:34, 25 Iunie 2014
Ok, multumesc pentru raspuns.

Insa am odilema... se va mai judeca iar stramutarea la ICCJ?
Nu, întrucât Înalta Curte de Casație și Justiție s-a mai pronunțat o dată pe cererea de strămutare. Teoretic, vor verifica dacă i-ați mai învestit cu această cerere și vor constata că ați mai făcut-o și că există și soluție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie irevocabila - cerere stramutare proces la iccj asanacheromel asanacheromel Buna ziua , Va rog sa ma lamuriti intr-o problema : -in cazul unei sentinte irevocabile a unui Tribunal din tara , partea nemultumita a cerut ... (vezi toată discuția)
Formula cerere de stramutare a unui dosar dupa ce in cauza a fost respinsa o cerere de recuzare formulata de catre judecator cristina69 cristina69 Buna dimineata Speta este urmatoarea: Intr-un litigiu de munca aflat in apel , judecatorul caruia i-a fost repartizata cauza spre solutionare a formulat o ... (vezi toată discuția)
Cererea de stramutare in ce conditii se depune? clau1858 clau1858 Am un dosar de pretentii in care vreau sa depun o cerere de stramutare pentru judecarea apelului, din motive intemeiate, insa hotararea pe fond la Judecatorie ... (vezi toată discuția)