avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Intrepindere individuala, PFA sau PFI pentru mic ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Intrepindere individuala, PFA sau PFI pentru mic atelier mobila?

Buna ziua,

Intentionez sa-mi deschid un mic atelier de tamplarie in PAL melaminat.

Activitatea se va rezuma la achizitionarea subansamblelor gata debitate, asamblarea in produsul finit si montarea lor la client

Care dintre formele juridice ( Intreprindere Individuala, PFA , FPI ) credeti ca s-ar preta mai bine la aceasta activitate?

Precizez ca NU posed o diploma de calificare sau atestat in tamplarie.

Va multumesc, orce sugestie este binevenita!

Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 15:21, 18 Iunie 2014
Daca nu puteti dovedi pregatirea in domeniul in care vreti sa activati, nu puteti obtine certificatul de inmatriculare pentru II sau PFA..
In acest caz se recomanda SRL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa meluk meluk Buna seara! Ma numesc Elena. Am închiriat un apartament, in blocul in care am domiciliul, pentru desfasurarea unor activitati educative (After School - teme, ... (vezi toată discuția)
Legislatie la zi debitare material lemnos sugar22 sugar22 Buna, Sunt confuz, Care legi trebuiesc luate in considerare sau/si reglementeaza pentru atelier tamplarie cu urmatoarele activitati: prestari ... (vezi toată discuția)
Documentatie necesara infiintare firma productie mobila si derivate bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, In speranta ca veti avea timp sa-mi raspundeti la intrebari, apelez la dvs. Povestea este urmatoarea. Doresc sa-mi infiintez un mic atelier de ... (vezi toată discuția)