Buna ziua.Am un inprumut de nevoi personale in euro(aprox.13000 de euro).Mi sa stabilit o dobanda de 200 euro.Timp de 3ani am avut posibilitatea sa achit ratele la termen,dupa 3 ani nu am mai putut sa achit cate 200 de euro(sotia a ramas fara servici).Am cerut sa mi se re esaloneze ratele la o suma mai mica.Mau pasuit 1 an de zile cu o rata de 100 de euro lunar.Dupa inplinirea anului miau refacut contractul de inprumut si mia reaparut suma de 13000 euro cu o rata tot de 200 euro luna.Este corect??Nu am de unde achita in fiecare luna 200 euro.(INTREBARE)Inafara de poprire pe pensie mi se poate intampla ceva si mai rau???Bani sa ma port prin tribunale nu prea am(asta este si miza lor de isi bat joc de oameni)Bani ce iam dat pe perioada de 4 ani de zile unde s-au dus
Da' ceva bunuri aveti? Locuinta, teren(uri) ? Daca aveti ceva sume de bani prin conturi, scoateti-i (banii)! Nu-i intereseaza ca-s pt. ingropaciune, pomeni, etc, va vor lasa fara bani in cont(uri).
Ce s-a intamplat este ca vi s-a acordat o perioada de gratie la plata sumei imprumutate, si ati avut de platit 1 an de zile doar dobanda aferenta sumei imprumutate. De aceea dupa un an de zile aveati de plata tot 13.000 de euro.
Este imoral sa cereti solutii pentru a eluda plata datoriilor contractate. Daca exista clauze abuzive sau costurile creditului au fost modificate discretionar, este alta chestiune.
Postarea dnei/drei @persa diana mi-a adus aminte ca nu v-am sfatuit pana la capat. Repet, daca aveti locuinta/teren(uri)/auto, vindeti tot si tineti banii la saltea, nici in cutiile de valori nu mai poti avea incredere, te fura bancile din orice pozitie ! Suma de 13.000 de euro se va face in curand 15.000, 16.000,... si d-voastra nu veti oputea plati si va va executa banca silit si pt. un apartament al carui pret de piataeste x euro veti primi x/2, in cel mai bun caz.
Nu prea ar avea sansa cu pauliana pt ca bunul e inlocuit de pret iar tertul e de buna credinta, nu e complicele vanzatorului in a-si mari starea de insolvabilitate.
Credit bancar
maryana27
Buna seara,
In anul 2007 am facut un credit fara ipoteca la raiffeisen in valoare de 13000 de euro, in 2009 am depus cerere la banca pentru reesalonare rata ... (vezi toată discuția)
Executare
andreeabus76
Buna ziua. as dori sa va cer ajutorul intr o problema cu care ma confrunt. In anul 2012 am fost executata pe venituri de cei de la Simplu credit pt un credit ... (vezi toată discuția)