avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un imprumut de nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un imprumut de nevoi personale

Buna ziua.Am un inprumut de nevoi personale in euro(aprox.13000 de euro).Mi sa stabilit o dobanda de 200 euro.Timp de 3ani am avut posibilitatea sa achit ratele la termen,dupa 3 ani nu am mai putut sa achit cate 200 de euro(sotia a ramas fara servici).Am cerut sa mi se re esaloneze ratele la o suma mai mica.Mau pasuit 1 an de zile cu o rata de 100 de euro lunar.Dupa inplinirea anului miau refacut contractul de inprumut si mia reaparut suma de 13000 euro cu o rata tot de 200 euro luna.Este corect??Nu am de unde achita in fiecare luna 200 euro.(INTREBARE)Inafara de poprire pe pensie mi se poate intampla ceva si mai rau???Bani sa ma port prin tribunale nu prea am(asta este si miza lor de isi bat joc de oameni)Bani ce iam dat pe perioada de 4 ani de zile unde s-au dus
Cel mai recent răspuns: ovidiu66 , utilizator 02:08, 30 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
vandut bunul in dauna creditorului

In afara de conditia asta, mai trebuie indeplinita si conditia asta "în cazul actelor cu titlu oneros, terţul să fi participat, în complicitate cu debitorul, la fraudă" si inca cateva.
Nu pot zice ca 100% nu sunt sanse pt o pauliana, cum nu puteti spune ca are multe sanse o pauliana.
Eu as spune: vinde ce ai, plateste creditul si ramai si cu o diferenta de banuti.

Asta e un sfat bun din toate punctele de vedere.
Oricum, e bine de vandut cat ai timp si ai sansa sa obtii un pret mai bun pt ca vandut la licitatie nici jumatate nu iei, apoi nu ai de ce astepta sa ajungi la executare silita pt ca datoria ti se mareste considerabil.
dar de ce sa faca actiune pauliana pt ca in contract nu este mentionat nici un bun.atat se specifica ca au drept de control pe conturi.De ce nu face poprire pe pensie si tot platesc.Daca nu am garanti materiale de ce sa mi le ia.Atunci nusi mai are rost contractele fara garanti materiale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit bancar maryana27 maryana27 Buna seara, In anul 2007 am facut un credit fara ipoteca la raiffeisen in valoare de 13000 de euro, in 2009 am depus cerere la banca pentru reesalonare rata ... (vezi toată discuția)
Executare andreeabus76 andreeabus76 Buna ziua. as dori sa va cer ajutorul intr o problema cu care ma confrunt. In anul 2012 am fost executata pe venituri de cei de la Simplu credit pt un credit ... (vezi toată discuția)
Antecontract autoturism furat roxanaivanescu77 roxanaivanescu77 Am o intrebare. am cumparat, in urma cu cateva luni, un autoturism de la o persoana fizica, si am incheiat un antecontract de vanzare-cumparare, eu platind ... (vezi toată discuția)