avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatie de la primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatie de la primarie

Buna ziua. Am o firma cu profil de comert cu ridicata in Cluj, nu am contact direct cu clientii, deoarece efectuam distributia produselor cu masini proprii. Caut sa inchiriez un spatiu (la casa) pt depozit si birou, am inteles cu toate ca nu fac comert direct cu clientul pe fata locului, (facturam apoi livram) , am nevoie de autorizatie de functionare de la primarie precum si orar. Cererea mea a fost respinsa, deoarece spatiul pe acte nu figureaza cu destinatie de "spatiu comercial",cu toate ca este amenajat ca atare. Va rog sa-mi spuneti ce as putea face inafara de faptul sa schimb destinatia imobilului (sugerat de catre primarie) ceea ce costa ft mult....

Alte discuții în legătură

Activitate sediu social dorin123 dorin123 Buna ziua, Doresc sa infiintez o SRL cu codul CAEN 4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet. Sediul social va fi ... (vezi toată discuția)
Amplasare rulota auto cu functiune birou chompin chompin Buna ziua, Recent, am inceput o activitate de prestari servicii de decarbonizare motoare auto, cod CAEN 4520; deoarece activitatea de baza nu necesita ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate comercialiala, aprobari, conditii speciale Marius20100 Marius20100 Buna ziua, as dori sa stiu la infiintarea unui SRL cu domeniu de activitate Comert cu ridicata al materialului lemnos si de constructii, Intermedieri in ... (vezi toată discuția)