avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal distrugere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal distrugere

Buna ziua, am sa expun urmatoarea problema: vecinii mei tigani au casa la hotar cu a mea eu am 10 cm diferenta fata de a lor pentru ca au vrut sa isi reconstruiasca o camera in vecinatate au daramat si vor sa intre in curtea mea sa lipesca casa fara sa isi faca zid a mea drept urmare mi-au distrus izolatia casei si s-au lipit cu un stalp in curtea mea de casa mea. Am sunat politia care a spus ca face dosar penal de distrugere, ni s-au luat declaratii ca sa ajungem totusi la intelegere vecinul s-a angajat ca isi face zid si repara daunele insa acesta urmeaza cursul constructiei fara tina cont de declaratia data. In urma unei a doua vizite la politie mi s-a spus ca pot face demersul de a continua cu dosarul penal. Va rog sa imi explicati ce demersuri trebuie sa fac in continuare pt a-mi recupera daunele deoarece nu ma pot intelege cu cele care le-a cauzat, As vrea sa stiu care sunt toate demersurile inclusiv de a-l actiona in judecata. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:37, 20 Iunie 2014
Daca mergeti in continuare cu plangerea penala, va constituiti parte civila cu indicarea naturii şi a întinderii pretenţiilor, a motivelor şi a probelor pe care va întemeiati.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
ce demersuri trebuie sa fac in continuare pt a-mi recupera daunele

Initial pentru evaluarea prejudiciul cauzat-este necesar sa realizati expertiza tehnica,ulterior promovati actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa comuna, una cu risc de a se darama theolina theolina Buna seara! Este prima oaracand scriu pe acest forum, dar am mai multe probleme si nu stiu cum sa le rezolv sau macar sa le atenuez. 1.Tocmai am cumparat un ... (vezi toată discuția)
Vecini problema lamar lamar Partea din spate a casei vecinilor mei da in curtea mea. Casa lor este veche si extrem de neigrijita, iar ei nu fac absolut nimic in acest sens. Inca de acum ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe hotar cu acte in regula, inclusiv cadastru manuelab manuelab Buna ziua, Am urmatoarea problema: am casa construita pe hotar. Vecinul meu, depoziteaza langa zidul casei: materiale lemnoase, stivuite, cu inaltimea de ... (vezi toată discuția)