avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Conducere sub influenta alcoolului - pot sa plec din ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Conducere sub influenta alcoolului - pot sa plec din tara pe perioada verii?

Buna ziua. Acum 2 luni am fost depistat in trafic sub influenta bauturilor alcoolice, mi s-au recoltat probe care cel mai probabil o sa vina cu valoarea aproximativa de 1,0 samd. Probele de sange nu le-am platit si am inteles ca dureaza un timp sa vina. Eu trebuie sa plec pe perioada verii in alta tara.Vreau sa stiu daca trebuie sa anunt pe cineva/ sau nu pentru ca nici nu stiu daca dosarul a ajuns la procuror fara probele biologice(care si ele o sa dureze pana se trimit). Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:05, 21 Iunie 2014
Puteti pleca daca nu aveti interdictie.
De plecat, puteti pleca, dar ar fi bine sa aveti pe cineva care sa va anunte daca veti fi citat.
Da, daca plecati pentru mult timp ar trebui sa aveti si avocat angajat care sa anunte ca nu sunteti in tara si sa se stabileasca o alta data pentru audiere sau alt act de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare permis conducere flaviu-valentin flaviu-valentin am fost oprit de o patrula de politie in luna septembrie deoarece am avut o alcolemie de 0,8 in aerul expirat am fost dus la recoltare de probe biologice ... (vezi toată discuția)
Probleme cu alcoolul 84alex84 84alex84 salut!As dori si eu un sfat la situatia in care ma aflu pt ca habar n-am cum sa procedez.Am fost oprit de politie seara la ora 20.35 si am avut o alcoolemie de ... (vezi toată discuția)
Ce cosencinte pot trage - alcool la volan cucoanes cucoanes [quot][/quot]am fost depistat de un echipaj de politie joi la ora 24 in urmare eram la volanul unui autoturism ce cosencinte pot trace daca am fost testat cu ... (vezi toată discuția)