avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 227 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale compatibilitate, confidentialitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

compatibilitate, confidentialitate

Expertul achizitii cu contract servicii (asociat unic) poate fi si diriginte de santier la un proiect in derulare ca si angajat la o alta firma care presteaza serviciile de dirigentie la o primarie? Dar daca presteaza serviciile de dirigentie pe o alta firma la care este asociat unic,sau chiar pe firma la care este expert achizitii.

Alte discuții în legătură

Compatibilitate ava86 ava86 Expertul achizitii cu contract servicii (asociat unic) poate fi si diriginte de santier la un proiect in derulare ca si angajat la o alta firma care presteaza ... (vezi toată discuția)
Cod cpv - 2 atestate diferite geanina.valean geanina.valean Buna ziua, Lucrez pe partea de achizitii publice la o institutie publica si va deranjez cu urmatoarea intrebare: - avem in derulare 2 lucrari: una pentru ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!! daca am calitatea de diriginte de Șantier,și am ... Bună ziua!! Daca am calitatea de Diriginte de Șantier,și am și un contract de munca cu o firma de construcții,se poate face dirigenție la un proiect ... (vezi toată discuția)