avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere acte alocatie copil varsta 1 an
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere acte alocatie copil varsta 1 an

Buna ziua,Va rog frumos imi puteti spune cum as putea proceda in urmatoarea situatie:am o fetita de 1 an, si inca nu am introdus actele de alocatie pt.copil,deoarece nu am scos certificatul de nastere fiindca sunt in spania:slap:cum as putea rezolva problema fara sa pierd alocatia si daca este posibil doar cu actele de nastere din spania?Va multumesc:help:
Cel mai recent răspuns: iuliaflorescu13 , utilizator 10:45, 30 Iunie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
DOAMNA DRAGA VA MULTUMESC F F F MULT =D>
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2014
iuliaflorescu13, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de stare civila clariteea clariteea Fiica mea locuieste in concubinaj cu un roman de aprox, 8 ani in Spania. Acolo a nascut o fetita, acum are varsta de 6ani si 7 luni.Cand fiica mea a plecat ... (vezi toată discuția)
Alocatie copil cornelia radoi cornelia radoi buna seara!as dori si eu cateva lamuriri in ceea ce priveste urmatoarea problema:sora mea a nascut anul trecut pe 9 sept.2008 in spania o fetita.dupa 6 luni a ... (vezi toată discuția)
Alocatie de stat pentru copii OmBun07 OmBun07 Buna, am si eu o mica neclaritate in privinta alocatiilor si nu stiu pe nimeni mai bun ca voi care mi-ar spune cum trebuie de procedat.întrebarea este:prin ... (vezi toată discuția)