avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cumparari directe
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cumparari directe

Am sase poiecte pe fonduri europene.Fiecare are prevazut in cererea de finantare si activitatea de publicitate.Fiecare pulicitate in parte se incadreaza in cumparare directa dar daca le adun depasesc pragul de 30.000 euro. Cum sa procedez fiind vorba de proiecte diferite?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 16:07, 25 Iunie 2014
Estimarea se face pe fiecare proiect in parte. Nu are relevanta faptul ca achizitionati acelasi tip de serviciu in contextul in care socopul achizitiei difera de la un proiect la altul. Aceasta era si opinia ANRMAP astfel ca puteti achizitiona direct respectivele servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitia directa este sau nu divizare contract? dancantemir dancantemir cumparare directa studiu fezabilitate -obiectiv de investitii \\"1\\"-29.000 euro cumparare directa studiu fezabilitate- obiectiv de investitii ... (vezi toată discuția)
Cumparare directa pe oug 34/2006-contract cu neplatitori de tva SimanSimona SimanSimona Buna ziua, Am o nelamurire legata de achizitiile directe pe oug 34/2006. Primaria, in cadrul unui proiect posdru, achizitioneaza direct servicii si produse ... (vezi toată discuția)
Cod cpv akkad akkad exista undeva o mentiune a faptului ca se interzice cumulul de coduri cpv la achizitia directa? Concret: daca eu am in plan sa cumpar un anumit tip de lucrari ... (vezi toată discuția)