Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

geanus 
	    	Utilizator

geanus 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 u_c	                   

Buna ziua! Apelez cu rugamintea de a ma indruma deoarece nu stiu incotro sa ma mai adresez.Mama mea incearca sa depuna dosarul pentru pensia de urmas al ... (vezi toată discuția)
	                    u_c	                   

Buna ziua! Apelez cu rugamintea de a ma indruma deoarece nu stiu incotro sa ma mai adresez.Mama mea incearca sa depuna dosarul pentru pensia de urmas al ... (vezi toată discuția)

cataflorescu	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa aflu cine elibereaza certificatul de deces?
medicul de familie sau medicul de familie din zona unde se produce decesul ... (vezi toată discuția)
	                    cataflorescu	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa aflu cine elibereaza certificatul de deces?
medicul de familie sau medicul de familie din zona unde se produce decesul ... (vezi toată discuția)

silvanam	                   

Socrul meu a decedat in 2002 de teritoriul serbiei si I-a fost emis certificatul e deces de catre ambasada romaniei la begrad. Soacra mea a intrat in depresie ... (vezi toată discuția)
	                    silvanam	                   

Socrul meu a decedat in 2002 de teritoriul serbiei si I-a fost emis certificatul e deces de catre ambasada romaniei la begrad. Soacra mea a intrat in depresie ... (vezi toată discuția)